Over Bebo

Gezond en lekker eten gaan samen

Verantwoord en smaakvol gaan lekker samen. Vanuit deze overtuiging biedt Bebo smakelijke en gezonde producten, precies op maat voor elke klant. Onze producten vinden binnen foodservice hun weg naar de zorgconsument en horecagast.

Bij Bebo spelen we met ons assortiment hoogwaardige, veelal plantaardige, margarines, halvarines en spreads in op de ontwikkelingen binnen foodservice en op de ontwikkelingen bij onze afnemers. De zorgconsument stelt steeds hogere eisen aan verantwoorde voeding. Bovendien wordt gezond eten voor steeds meer mensen belangrijk, ook voor horecagasten. Klantgerichtheid en innovativiteit zijn voor Bebo de maatstaf. 

Onze producten zijn speciaal samengesteld voor de foodserviceprofessional in instellingen en horeca, die te maken krijgt met specifieke wensen op het gebied van gezonde voeding.Naar hartelust smeren

Van gezond tot smakelijk of ‘gewoon’ goed smeren, Bebo serveert het breedste assortiment margarines, halvarines en spreads. De producten zijn in verschillende verpakkingsvormen verkrijgbaar. Van gemakkelijk te openen en hygiënische portieverpakkingen van 5 tot 15 gram, kuipen van 250 gram voor een huiselijke sfeer, tot 2 kg kuipen voor grootverbruikers. De inhoud is uiteraard altijd van de gegarandeerde Bebo kwaliteit.

Naar hartelust koken, bakken en braden

Voor het bereiden van de warme maaltijd biedt Bebo een assortiment waarmee je nog gezonder en smakelijker voor de dag komt. Het assortiment is opgedeeld in vloeibare en vaste producten, waardoor er zoveel mogelijk op individueel gebruiksgemak wordt ingespeeld (zoals doseerwijze, direct te gebruiken vanuit de koeling e.d.).

Bebo in vogelvlucht

Tientallen jaren geleden is Bebo in het leven geroepen door Benninga’s Friesche Margarine Fabrieken te Leeuwarden. De margarines van Bebo werden in eerste instantie veelal afgezet binnen de bakkerijmarkt.

Benninga’s Friesche Margarine Fabrieken is in 1972 overgenomen door de firma Smilde Holding BV, tegenwoordig Royal Smilde. Bebo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal foodservicemerk, met een sterke positie binnen de instellingenmarkt.

De Bebo-producten worden vanuit Heerenveen wereldwijd vermarkt door Smilde Foods BV, een divisie van Royal Smilde.

naar de website van Smilde Foods BV
naar de website van Royal Smilde  

Smakelijke producten Smakelijke producten Gezonde producten Gezonde producten Voedingskundige vragen? Voedingskundige vragen? Over Bebo Over Bebo Contact Contact